Passa per qualsevol dels nostres locals i podràs comprar una GIFT CARD KIBUKA.
Te la donem dins d’un sobre regal plegat al més clàssic estil japonès.
Cada establiment té la seva targeta pròpia...

El valor de la GIFT CARD que trobaràs en els nostres locals està predefinit. És de 70€ en els restaurants i de 50€ en el fast KIBUKA (*).

Gràcies per la confiança!

   

Normatives i Excepions:

(*) Si vols una targeta regal per un import superior al predefinit ens pots enviar un email a giftcard@kibuka.com o ens pots trucar a les nostres oficines en dies laborables de 9h a 14h. Telf 932 856 820

-La nostra GIFT CARD no està subjecte a un menú tancat. El client podrà demanar el que desitgi de la carta.

-En el cas que el client no arribi a gastar l’import total de la targeta, el saldo quedarà disponible per a futures ocasions. D’altra banda, si el client supera l’import total o romanent de la targeta haurà d’abonar la diferència.

-Un cop adquirida la GIFT CARD passa a ser responsabilitat del client. En cas de pèrdua o robatori KIBUKA no se’n fa responsable ni en posarà cap en substitució. La targeta no és nominativa.

-La targeta no té caducitat i un cop comprada queda activada al moment.

-La GIFT CARD del fast KIBUKA només servirà per compres realitzades en el mateix local (take away). No serà vàlida per comandes telefòniques (delivery).

-Les GIFT CARDS són exclusives per cada local. Si es compra una targeta al restaurant del carrer Goya serà exclusivament per utilitzar-la en aquest restaurant. Així amb totes.